BTB13 Probiotic Clay Mask Powder 100ml

38,00 

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Innovatiivinen hoitonaamio ehkäisee ihotulehdusta vahvistamalla ihon hyvää normaaliflooraa ja ehkäisemällä huonoa bakteerikantaa. Suojaava ja rauhoittava probioottinen kasvonaamiojauhe kaikille ihotyypeille ruokkii ihon hyvää, suojaavaa bakteerikantaa ja rauhoittaa ihotulehdusta. Ihon luonnollista suojamekanismia vahvistava hoitonaamio sopii niin aknen hoitoon kuin atooppisen ihotulehduksenkin rauhoittamiseen. Naamio sisältää ihoa puhdistavaa savea, antioksidanttista mangoa ja probiootteja, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa sekä parantavat ihon puolustuskykyä.

Käyttö
Sekoita 1 tl Probiotic Face Mask -kasvonaamiojauhetta n. 1 tl:aan ihotyypin mukaista hoitonestettä tai vettä. Odota 5 min ja anna probioottien aktivoitua.

Naamion käyttö:
Seka-rasvainen ja epäpuhdasiho; levitä naamioseos kasvoille sellaisenaan ja anna vaikuttaa n. 10 min. Kuiva-, reaktiivinen ja normaali iho; sekoita probioottinaamio BTB13 Recharge Sleeping Mask – kasvonaamioon.

Aikuinen, stressaantunut ja reaktiivinen iho; sekoita probioottinaamio BTB13 Vitamin mask – kasvonaamioon. Anna vaikuttaa 15 minuuttia, huuhtele vedellä.

Ingredients: Kaolin, Mangifera Indica Fruit, Bentonite, Lactobacillus, BTB13TM (Orotic Acid, L-Carnitine), Sodium Hyaluronate, Maltodextrin