info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

LAHJAKORTIT Äidille, valmistuvalle, synttärisankarille yms. saat Purolta shoppailutunnilta tai varaamalla oman vartin ostosajan nettiajanvarauksesta tai nettisivulta kätevästi vaikka yöaikaan.

Hyödynnä nyt kesän ihanat KAMPANJAHOIDOT, hoidot ovat varattavissa 30.6. asti!

1. KAUNIINA KESÄÄN sis. Stressin karkotus- kasvohierontahoidon, ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun sekä Hemmottelujalkahoidon 107€ (arvo 131€)

2. KESÄSADE sis. Raikastavan ja kosteuttavan expresskasvohoidon ja ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun sekä Unna Nordic Tyyni Calming Toner 100ml rauhoittavan ja kosteuttavan hoitonesteen 84€ (arvo 113€).

3. SÄIHKYSILMÄT sis. Yumilashes- ripsien kestotaivutuksen ja värin, kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun sekä BTB13 Moisture Recharge Eye Mask 15ml 132€ (arvo 148€).

MUISTA kurkata verkkokaupan puolelta ajankohtaiset TUOTEKAMPANJAT, tällä hetkellä saat upeita etuja mm. Unna Nordic ja Catteco sarjojen tuotetilauksista!

Kun tulet Purolle kasvohoitoon saat aina yksilölliset Ihollesi ja vuodenaikaan sopivat tuotesuositukset, jotta kotihoitokin vie ihon kuntoa samaan, oikeaan suuntaan. Muista erityisesti suojata ihoa voimakkaalta auringonpaisteelta, jotta iho ei ärtyisi ja ehkäiset tummia pigmenttiläiskiä.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle oman rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Vastaan myös puheluihin ja tekstiviesteihin hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat.

Poikkeukset shoppailutunteihin: 17.5. ja 8.6. olen koulutuksessa eli ei ole shoppailutuntia, mutta voit tehdä tilauksen myös verkkokaupasta!

Shoppailutunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!