info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

Marraskuussa paetaan pimeää ja kalseaa Purolle, miltä kuulostaisi hoito lämpimällä hoitopedillä ja kynttilänvalossa? Varaa aika vaikkapa ihanaan Unna Nordic Metsäelämyshoitopakettiin tai suloiseen Kuumakivihierontaan. Nettiajanvarauksesta löydät aikoja ti-pe (+la).

Unna Nordic- sarjaan on luvattu marraskuun aikana UUTUUKSIA, metsäisiä vartalotuotteita! Tulossa on suihkugeeliä, vartalovoidetta, käsipesunestettä ja iso 250ml käsivoide sekä suihkittava Toner (kosteussuihke). Nämä ovat ilo silmälle, nenulle ja iholle! Ilmoittelen somekanavissa, kunhan saapuvat Purolle.

Isänpäivä (ja joulukin) lähestyy ja lahjakortti on takuulla odotettu lahja, saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi täältä nettisivulta lahjakorttikaupasta. Kortin voi käyttää voimassaoloaikanaan joko ekologisiin tuotteisiin tai  hoitoon ekohoitolassa.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle oman rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Vastaan myös saapuviin puheluihin varattujen hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat.

Shoppitunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta