Ajankohtaista

Uutta Purolla: BIOVIVE

Luonto on elävä, niinkuin ihosikin! Ranskalainen Biovive tarjoaa ihollesi luonnon runsaudensarven, 3 hedelmäpuun patentoitu silmu-uute uudistaa ihoa tutkitusti ja sarja ihastuttaa tuoksumaailmallaan, ja modernilla kompaktiudellaan. Koko sarjassa on 11 tuotetta, joista 3 on vartalolle/hiuksille. Biovive Kouvolassa vain Purolla! Tervetuloa tutustumaan hoidoissa ja  Puron verkkokaupassa sarjaan lisää.

Maaliskuussa vietetään aikaa kirkkailla hangilla ulkoilleen ja monella on talvilomakin tässä kuussa. Muista aurinkosuojaus, niin estät epätoivottujen  pigmenttimuutosten tummumisen. Purolta löydät tehokkaat vaihtoehdot UV- suojaukseen, esim. BTB13- ja Algamaris- sarjoilta.

Ulkoilun vastapainoksi sopii vaikkapa talvi-ihoa hellivä kasvohoito, kuumakivihieronta tai aromaterapia. Puron lämpöpatjalla ja peiton alla et palele. Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan.

Purolla et tapaa väkijoukkoja, paikat ovat puhtaita ja ohjaankin hoitoasiakkaat ensimmäisenä käsien pesulle saapuessanne. Hoidossa käytän suojamaskia suojatakseni sinua. Käytäthän itsekin maskia Purolla, silloin kun se on hoidon kannalta mahdollista.

Tervetuloa turvallisesti hoitoihin ja ostoksille! Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi!

Shoppitunnit:
TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Voit myös varata ikioman ostoshetkesi nettiajanvarauksesta!

HUOM! vk 9 Puro talvilomailee!

Ihanaa maaliskuuta Sinulle!