Ajankohtaista

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 25v. sitten eli toukokuun lopussa vuonna 1996! Tämä ihana työ, jos mikä on jatkuvaa kouluttautumista. Kiitos Sinulle asiakkaani luottamuksesta!

Toukokuussa on monta aihetta juhlaan: Vappu, Äitienpäivä, Valmistujaiset, Synttärit, Hääpäivät… Osuuko Sinun lähipiiriisi tänä vuonna juhlia? Lahjakortti on hemmotteleva valinta, sen voi käyttää haluamallaan tavalla hoitoihin tai tuoteostoihin. 

Ajanvaraukseen on avattu hoitoajat kesäkuun loppuun asti. Varaa hoitosi ajoissa, ajan etsimistä ei kannata jättää esim. lahjakortin voimassaolon viime viikoille. Heinäkuussa Purollakin on kesälomaa kolmisen viikkoa, sillä kuten lapsiperheissä usein, lapsenhoidon järjestäminen vaatii vanhemmilta vuorottelua.

Tervetuloa turvallisesti hoitoihin ja ostoksille! Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi! Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Purolla et tapaa väkijoukkoja, paikat ovat puhtaita ja ohjaankin hoitoasiakkaat ensimmäisenä käsien pesulle saapuessasi. Hoidossa käytän suojamaskia suojatakseni Sinua. Käytäthän maskia Purolla, silloin kun se on hoidon kannalta mahdollista.

Shoppitunnit:
TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12
ja 8.5. LA klo 10-11 lahjakorttimyynti äitienpäiväksi

Voit myös varata ikioman ostoshetkesi nettiajanvarauksesta!

Aurinkoista toukokuuta Sinulle!