Ajankohtaista

Puron kautta kesärientoihin ja mökille

Kesä alkaa ja mielessä pyörii jo loma- ja mökkireissut. Purolta löydät kevyet ja matkakokoiset luonnonkosmetiikkatuotteet niin viikonloppulaukkuun kuin käsimatkatavaroihinkin. Kokeile vaikkapa Cattecon suolasaippuoita ja palashampoita ja -hoitoaineita, BTB13 ja Unna Nordicin 100ml tuotteita ja Algamariksen sävyttäviä aurinkosuojavoiteita. Nappaa mökille mukaan myös jokapaikan höylä: Euca Pesutiiviste, jolla hoidat kaiken siivouksesta, tiskaukseen sekä pyykinpesuun, ja on takuulla raikasta. Tämä sopii niin ikkunan kuin saunankin pesuun ja mattopyykkiin sekä veneen tai matkailuauton all-in-one tuotteeksi.

Äitienpäiväksi saat lahjakortin kätevästi täältä nettisivulta, voit valita haluamasi summan ja halutessasi liittää lahjakorttitiedot vaikka omaan onnittelukorttiisi mukaan. Lahjakortti on takuulla odotettu lahja. Kortin voi käyttää voimassaoloaikanaan joko ekologisiin tuotteisiin tai  hoitoon ekohoitolassa.

Toukokuun Kampanja: osta Unna Nordic- tuotteita väh. 60€, saat 100ml Havu Balancing Toner hoitonesteen lahjaksi. Arvo 28€. Lahja lisätään verkkokaupassa automaattisesti tilaukseen.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Käytäthän maskia ostoksilla ja muissa kuin kasvoalueen hoidoissa. Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle oman rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Vastaan myös saapuviin puheluihin varattujen hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat.

Shoppitunnit: 
TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12
Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!
Poikkeavat aukiolot:
3.-5.5. sairasloma.
12.5. suljettuna, koska olen koulutuksessa.
Helatorstaina 26.5. pyhäpäivä.