info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

Varaa aikaa omalle hemmotteluhetkellesi Purolla, joko sateisen lomapäivän ratoksi tai tauottamaan aktiivista alkusyksyä. Elokuussahan on kesä vielä tunnetusti parhaimmillaan, lämmintä piisaa ja hedelmät ja marjat ovat parhaimmillaan, koulut alkavat ja viikonloput ovat vielä pullollaan rentoja kesätapahtumia.

Elokuun hoitona nostan esiin asiakkaiden suosikin Puron Lähteellä , joka yhdistää parhaat eli kasvohoidon, jalkojen ja käsien hellinnän sekä selän kuorinnan ja hieronnan. Kokeilitko jo? 90min 139€

Pidän itse vielä lomaviikon 26.8.-2.9., tällöin ei siis ole shoppitunteja.

Lahjakortti on takuulla odotettu lahja, saat sen loma-aikanakin kätevästi suoraan sähköpostiisi täältä nettisivun lahjakorttikaupasta. Kortin voi käyttää voimassaoloaikanaan joko ekologisiin tuotteisiin tai  hoitoon ekohoitolassa.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle oman rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Vastaan myös saapuviin puheluihin varattujen hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat.

Shoppitunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta

Huom! LOMALLA vk 35