info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

Uutuushoito: Summer Refresh Savi Treatment 60min 95€, puhdistava ja tasapainottava kasvohoito on kuin kesäpyykki ihollesi. Helteet ja hikoilu ja aurinkovoiteiden kerrostuminen iholle sekä hormonit ovat voineet helposti saada myös aikuisen ja herkänkin ihon kukkimaan ja tukkeutunutta röhelöä/mustapäitä ilmestymään iholle. Tämä uutuushoito kirkastaa ja puhdistaa ihosi samalla kun havujen eteeriset öljyt ja uutteet rentouttavat ja tasapainottavat niin ihoa kuin mieltäkin.

Ajanvaraukseen palaa myös suursuosikki Total Radiance Treatment 75min 115€. Tämä hoito kirkastaa epätasaista pigmentoitumista ja uudistaa aikuista ihoa, kunhan et juuri ole lähdössä etelän aurinkolomalle, sillä tehokkaat happokuorinnat eivät sovi yhtä aikaa auringonpalvonnan kanssa.

Kun tulet Purolle kasvohoitoon saat aina yksilölliset ihollesi ja vuodenaikaan sopivat tuotesuositukset, jotta kotihoitokin vie ihon kuntoa samaan, oikeaan suuntaan. Muista erityisesti suojata ihoa voimakkaalta auringonpaisteelta, jotta iho ei ärtyisi ja ehkäiset tummia pigmenttiläiskiä.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoidon. Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi kipeäksi. Vastaan myös puheluihin ja tekstiviesteihin hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat.

Shoppailutunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!