info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

Tervetuloa Purolle kesälläkin, lomailen heinäkuun ekan viikon ja pitkiä viikonloppuja, mutta nettiajanvarauksesta löydät kaikki kesän vapaat hoitoajat sekä verkkokaupasta tilaat suosikkituotteesi vaikkapa kesämökin läheiselle pakettiautomaatille.

Kesän kampanjahoito on Kesäsade, varaa omasi viimeistään 31.7. mennessä!

Kesäsade on tehokasta ajankäyttöä parhaimmillaan, saat ihoa raikastavan, kirkastavan ja kosteuttavan kasvohoidon lisäksi ripsien ja kulmien kestovärit, rentouttavan niska-hartiahieronnan naamion aikana sekä kotiin viemisiksi Unna Nordic Tyyni Calming Toner kosteuttavan ja rauhoittavan hoitonesteen. 60min 95€.

Kun tulet Purolle kasvohoitoon saat aina yksilölliset ihollesi ja vuodenaikaan sopivat tuotesuositukset, jotta kotihoitokin vie ihon kuntoa samaan, oikeaan suuntaan. Kesällä iho kaipaa kirkastusta, tasapainotusta ja aurinkosuojaa joka päivä.

Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoidon. Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi kipeäksi. Vastaan myös puheluihin ja tekstiviesteihin hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat. Lahjakortteja saat kätevimmin täältä nettisivulta. Pahvisia lahjakortteja saat Purolta paikan päältä.

Shoppailutunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Purolla lomaillaan 29.6.-8.7. eli 2.7.- 4.7. ei ole shoppia!

Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!