Ajankohtaista

Kesä on täällä! Maistellaan mansikat ja raparperit, tiristetään herkkuja grillissä ja pulahdetaan uimaan luonnonhelmassa. Mattopyykille otetaan mukaan ekologinen, huikean raikas Euca pesutiiviste.  Muistetaan myös suojata ihoa auringolta ja puhdistaa iltasella iho varmasti puhtaaksi, jotta helteen ja maskin yhdistelmä ei pääse tukkimaan ihohuokosia. Mitäs sinne lomalle kannattaa ainakin muistaa ottaa mukaan? Tässä 5 suositustani, vaihtoehtoja löydät Puron verkkokaupasta ja putiikin shoppitunneilta, tervetuloa tutustumaan!

1. Tehokas puhdistusöljy, iltaputsauksen kunkku, joka irrottaa aurinkovoiteet, ylimääräiset talit, meikit ja vedenkestävät ripsaritkin, mutta iho on notkea ja hellitty jälkeenpäin, ei rutikuiva ja kiristävä.

2. Hoitovesi, raikasta janojuomaa ihollesi kesähelteellä. Bonuksena esim. rauhoittavia tai tasapainottavia vaikutuksia.

3. Aurinkosuoja, joka imeytyy nopeasti jättämättä valkoista ,tahmeaa pintaa. Joko sävytettynä (kesämeikkini) tai suihkeena vartalolle.

4. Palashampoo, joka sopii koko perheelle ja jolla voi reissun päällä pestä koko vartalon myös.

5. Yönaamio, poistaa kuumotuksen ja punotuksen, ja aamulla kasvojen iho on taas kuulas ja rauhoittunut. Käytä joka yö tai saunailtaisin tai kun iho on saanut aimoannoksen aurinkoa. Vartalolle suosittelen laadukkaita luomuöljyjä, pieni määrä riittää.

Pelkällä vesipesulla teet hallaa pitkäksi aikaa ihollesi, ja kesäaurinko muuttuukin enemmän haitaksi kuin hyödyksi.

Kesän suosikkihoidot hoitolan puolella ovat ehdottomasti syväpuhdistavat kasvohoidot, ripsien kestotaivutukset ja kestovärit sekä aromaterapia ja jalkahoidot.

Muistathan varata hoitosi ajoissa, ajan etsimistä ei kannata jättää esim. lahjakortin voimassaolon viime viikoille. Heinäkuussa Purolla pidetään kesälomaa parisen viikkoa, sillä kuten lapsiperheissä usein, lapsenhoidon järjestäminen vaatii vanhemmilta vuorottelua. Hoitola ja myymälä ovat siis suljettuna 3.-19.7.21.

Tervetuloa turvallisesti hoitoihin ja ostoksille! Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi! Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Purolla et tapaa väkijoukkoja, paikat ovat puhtaita ja ohjaankin hoitoasiakkaat ensimmäisenä käsien pesulle saapuessasi. Hoidossa käytän suojamaskia suojatakseni Sinua. Käytäthän maskia Purolla, silloin kun se on hoidon kannalta mahdollista.

Shoppitunnit:
TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12
Voit myös varata ikioman ostoshetkesi nettiajanvarauksesta!
Lomalla vk 27 – 28,
eli shoppitunteja ei ole 6.7.-15.7. välillä,
muutoin normaalisti ti-to ostosmahdollisuus.

Aurinkoista kesää Sinulle!