info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

Tule testaamaan Purolle uutuushoito aikuiselle iholle. BTB13- sarjan tuloksellinen hoito on yhdistelmä tehoa ja rentoutumista. Kirkastava ja uudistava Total Radiance Treatment (75min 115€) sisältää nestekiertoa aktivoivan lymfaattisen hieronnan sekä tehokkaan kaksivaiheisen kuorinnan entsyymillä ja glykolihapolla, lopuksi iholle levitetään merileväpohjainen kosteuttava ja viilentävä Cryonaamio.

Kun tulet Purolle kasvohoitoon saat aina yksilölliset Ihollesi ja vuodenaikaan sopivat tuotesuositukset, jotta kotihoitokin vie ihon kuntoa samaan, oikeaan suuntaan. Muista erityisesti suojata ihoa kevätauringolta, jotta talvenkalpea iho ei kehitä kirjavia pigmenttiläiskiä aurinkoulkoiluista.

Unna Nordic Vartalonhoito on uutta Purolla, tämä vasta valmistunut tuotelinja täydentää aisteja hellivää ja ihon hyvinvointia tukevaa suomalaista luonnonkosmetiikan hoitolasarjaa. Tutustu Hellään, Linneaan, Aamuun sekä Vernaan ja Kaislaan. Vartalotuotteet ovat reilunkokoisissa pumppupulloissa ja hintahaitari on 19-36€.

Lahjakortin saat nopeiten täältä nettisivun lahjakorttikaupasta suoraan sähköpostiisi tai sitten voit piipahtaa shoppailutunnin aikana hakemaan perinteisen pahvisen kortin. Kortin voi käyttää voimassaoloaikanaan joko ekologisiin tuotteisiin tai  hoitoon ekohoitolassa.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle oman rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Vastaan myös puheluihin ja tekstiviesteihin hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat.

Shoppailutunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Muistathan että voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!

Poikkeukset aukioloissa: vk 9 talvilomailen loppuviikon eli ei shoppitunteja ke-to 1.-2.3. !