Heljä Glow Serum

Ajankohtaista

Unna Nordic uutuus Heljä Glow Serum nyt Purolla! Tutustu ihoa kirkastavaan, kosteuttavaan ja värisävyä tasoittavaan tehoseerumiin shoppitunneilla tai verkkokaupassa. 30ml 46€

Marraskuu aloittaa loppuvuoden juhlakauden, tässä kuussa vietetään Pyhäinpäivää, juhlitaan Isiä ja vietetään pitkästä aikaa Pikkujouluja! Purolta löydät vinkit ja tuotteet kauniiseen juhlaan: hoitonesteet, seerumit ja naamiot valmistavat ihosi heleään juhlameikkiin.

Nappaa lahjaksi Cattecon palasaippuoita, shampoo- ja hoitoainepaloja, anna ne pakattuna Taputapun saippuoiden omaan, kätevään matkapussiin, tai lahjoita tämän syksyn kotimainen hittituote Moi Forestin metsäpölyvoide herkkäihoiselle. Upea lahjaidea on myös kotimainen Pure=Beauty Lahjapakkaus, josta löytyy tehokosteuttavat Birch Sap Mist- koivunmahlasuihke ja uusi Hyaluronihapposeerumi.

Lahjakortti on lahja, joka ilahduttaa varmasti! Kortin voi käyttää voimassaoloaikanaan joko tuoteostoksiin tai valitsemaansa hoitoon.

Tervetuloa Purolle hoitoihin ja ostoksille! Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi! Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Vastaan myös puheluihin varattujen hoitojen jälkeen. Käytä siis ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta.

Shoppitunnit: 
TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12
Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!
Otetaan ilo irti juhlakaudesta!