info@ekoputiikkipuro.fi

Ajankohtaista

Hemmottelua helmikuulle! Uusi elämyksellinen Unna Nordic Metsäkylpy- vartalohoito hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla ja rentouttavalla hieronnalla. Tule kokemaan metsän aistikas tuoksumaailma. 129€ 90min. Upea myös lahjana! Tervetuloa lämpöpatjan päälle rentoutumaan, päällesi saat pehmeän, lämpimän peiton ja valaistuksen antaa kynttilänvalo.

Kylmää pääsee pakoon Puron hoidoissa ja juuri nyt on oikea aika Unna Nordicin Tyyni- kasvohoidolle, joka kosteuttaa talven rasittamaa ihoa pitkäkestoisesti ja syvätehoisesti. 95€ 60min.

Myös happohoidot sopivat talveen, kunhan et ole menossa aurinkolomalle talvilomalla ja suojaat aurinkosuojalla ihoasi myös Suomen kirkkailla hankilla ulkoillessasi. BTB13 Total Radiance Treatment on yhdistelmä tehokasta happohoitoa ja rentouttavaa elämystä lymfahierontoineen. Ihostasi tulee kimmoisampi, nuorekkaampi ja uskomattoman heleä. 115€ 75min. Muista suojata ja kosteuttaa ihoa erityisen hyvin myös kotihoidossa.

Kun tulet Purolle kasvohoitoon saat aina yksilölliset ihollesi ja vuodenaikaan sopivat tuotesuositukset, jotta kotihoitokin vie ihon kuntoa samaan, oikeaan suuntaan. Talvella iho kaipaa erityisen hellää, ravitsevaa ja suojaavaa hoitoa, joka päivä.

Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoidon. Siirräthän aikaasi, jos tunnet olosi kipeäksi. Vastaan myös puheluihin ja tekstiviesteihin hoitojen jälkeen. Käytä ajanvaraukseen mielellään nettiajanvarausta, josta näet kaikki vapaana olevat hoitoajat. Lahjakortteja saat kätevimmin täältä nettisivulta. Pahvisia lahjakortteja saat Purolta paikan päältä.

Shoppailutunnit eli ilman ajanvarausta ostoksille:

TI klo 16-17
KE klo 11-12
TO klo 11-12

Voit myös varata ikioman ostoshetken nettiajanvarauksesta!