info@ekoputiikkipuro.fi

BTB13 Medical Vitamin A 0,5% Active

34,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430056080949 Osastot: ,

Kuvaus

Ihoa tehokkaasti uudistava A-vitamiinivoide silottaa juonteita ja tasoittaa ihon väriä ja pintaa. A-vitamiini on rasvaliukoinen, iholle välttämätön vitamiini, joka uudistaa ja vahvistaa ihoa ja tasoittaa sen pintaa ja väriä. Ihossa esiintyy luontaisesti A-vitamiinia, jonka elimistö valmistaa ravinnosta saatavasta A-vitamiinin esiasteesta. Sen määrä heikkenee vähitellen esimerkiksi iän, elämäntapojen, UV-säteilyn ja ilmansaasteiden seurauksena. BTB13 Vitamin A Active -vitamiinivoiteet sisältävät vahvan konsentraatin retinolia, joka täydentää ihon luonnollisia vitamiinivarastoja ja vahvistaa ihoa. Ihosta tulee heleä ja nuorekkaamman näköinen.

BTB13 Vitamin A Active -voiteet sopivat kaikille, jotka haluavat voimakkaasti uudistaa ihoa, hoitaa ihon ikämuutoksia ja ihoon syntyneitä UV-valovaurioita. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoa, se madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä. A-vitamiini sopii myös epäpuhtaan ja akneihon hoitoon, sillä se tasapainottaa ihon talineritystä ja vähentää ihon tukkeutumista.

Käyttö:
Usein iho saattaa vaatia pientä totuttelua vahvan A-vitamiinin käyttöön, joten sen käyttö kannattaa aloittaa maltillisesti. Tehokas A-vitamiini heleyttää ihoa ja tekee ihosta nuorekkaamman. Retinolin käyttö saattaa aiheuttaa ihossa voimakkaankin reaktion, joka ilmenee punoituksena, kutinana, kirvelynä ja kuumotuksena sekä ihon kuivumisena ja hilseilynä. Nämä reaktiot vähenevät ihon tottuessa retinolin vaikutukseen.

Aloita käyttö totuttamalla iho vähitellen retinoliin. Käytä tuotetta 2-3 kertaa viikossa kahden viikon ajan. Sen jälkeen voit jatkaa käyttöä joka ilta. Mikäli ihoärsytystä ilmenee, vähennä käyttöä jälleen pariin iltaan viikossa. Käyttö aloitetaan aina 0,5 %:n vahvuisella retinolilla, jonka jälkeen voidaan siirtyä 1 %:n vahvuiseen retinoliin.

Levitä pieni määrä voidetta 1-3 iltana viikossa puhtaalle iholle 2-3 viikon ajan. Jatka sen jälkeen käyttöä joka ilta. Mikäli ihoärsytystä ilmenee, vähennä käyttöä. Käytetään kuuriluontoisesti. Voidaan käyttää myös paikallisesti aknen hoitoon. Vältä auringossa oleilua retinolivoiteen käytön aikana.

Varoitukset ja rajoitukset
Vältä auringossa oleilua retinolivoiteen käytön aikana. Suojaa ihoa auringossa. Älä käytä useita retinolituotteita saman aikaisesti. Käyttöä ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Ingredients: Aqua, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Retinol, Decyl Cocoate, Tocopherol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Pullulan, Lecithin, Phenethyl Alcohol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, BHT, BHA, Lactic Acid