info@ekoputiikkipuro.fi

BTB13 Medical Rosacea+Acne Hoitogeeli

38,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430056080871 Osastot: ,

Kuvaus

Paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille. Hajustamaton voide rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla voiteella on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Täsmätuote iihon papuloille ja pustuloille hoitaa tehokkaasti sekä aknen oireita että ruusufinniä. Vaikka ruusufinninäpyt eivät sisälläkään talia, ovat nekin tulehtuneita ja punakoita. Paikallishoitoaine pienille ihotulehduksille tasapainottaa ihoa ja huomioi sen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ihon pintaa kuivattamatta.

Käyttö:
Levitä BTB13 Medical Rosacea + Acne Treatment Cream -hoitovoidetta paikallisesti akne- ja ruusufinnialueille aina tarvittaessa. Tuote sopii niin naisille kuin miehille ja sitä voi käyttää myös meikin alla.

Ingredients: Aqua, Squalane, Alcohol Denat., Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Azelaic Acid, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Zinc Oxide, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, BTB13TM (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Glycerin, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyhydroxystearic Acid, Decyl Cocoate, Pullulan, Lecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin