info@ekoputiikkipuro.fi

Esittely

Ekokosmetologi Sirpa Linder

Olen Ekokosmetologi Sirpa Linder, Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puron yrittäjä. Toivotan sinut tervetulleeksi pieneen rakkaudella rakennettuun ekoputiikkiini! Myymäni tuotteet olen valinnut huolella, tarjotakseni sinulle huippulaadukkaita ja tehokkaita luomu- ja luonnonkosmetiikkasarjoja. Toivon että nautit herkullisista hoito- ja meikkituotteista ja henkilökohtaisesta opastuksesta, joita tarjoan myymälässäni. Hoidot teen myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, haluan rauhoittaa hoitohetken vain sinulle, enkä vastaa kesken hoidon puhelimeen tai palvele myymäläasiakkaita samalla.

Valmistuin SKY-kosmetologiksi 1996 Vantaalla ja SKY-Erikoiskosmetologiksi 1999. Tein pitkään töitä tavanomaisella kosmetiikalla ja hankin rautaisen ammattitaidon pääkaupunkiseudulla, kun vuonna 2013 raskausaikani mullisti ajatusmaailmani. Ekologinen, ihmiselle ja luonnolle turvallinen kosmetiikka on siitä lähtien ollut käytössäni ja valmistuin syksyllä 2016 ekokosmetologiksi. Paluumuutto kotiseudulle Kouvolaan loppukesästä 2017 mahdollisti unelmani, oman yrityksen avaamisen.

”Pienistä puroista kasvaa suuri joki”- sanonta pätee hyvin myös kosmetiikkaan ja ihonhoitoon. Ekologisilla tuotevalinnoilla voit tukea omaa ihoasi ja hyvinvointiasi, ja lisäksi tulevat sukupolvetkin voivat nauttia luonnon puhtaudesta ja monimuotoisuudesta.

360-kuvaa Purolta

Voit katsella kuvassa ympärillesi hiirellä raahamalla ja liikkua eteenpäin klikkaamalla.
Kuvissa on myös infopisteitä joita klikkaamalla saat lisätietoja. Vasemman alareunan laatikosta saat esille yleisnäkymän.