Ale!

Organic Seeds Peeling Finger Mitt

39,90 19,95

Kuorintalaput poistavat kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja puhdistavat huokoset tehokkaasti.

Varasto loppu

Kuvaus

Hellävaraisesti kuorivat kuorintalaput poistavat iholta kuolleen ihosolukon helposti ja lempeästi. Ainutlaatuinen kuoriva koostumus on peräisin kasviperäisestä betaiinisalisylaatista ja viinihaposta, jotka kuorivat ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla huokoset tehokkaasti. Ohra, kaura, hyaluronihappo ja beetaglukaani ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Erityisellä fermentointimenetelmällä on saatu parannettua ainesosien tehokkuutta ja kykyä ravita ihoa.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Whamisan tuotteiden tuoksu on raikas mutta lempeä. Tuoksu muodostuu kokonaisista sekä pilkotuista eteerisistä öljyistä ja fermentaatioprosessi antaa vielä raaka-aineille oman erityisen tuoksunsa.

Valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia.

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi ainesosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.