Ale!

Organic Flowers Sebum Treatment

41,90 20,95

Talintuotantoa tasapainottava hoitoneste rasvoittuville ihoalueille.
HUOM! Päiväys maaliskuu 2021

Varastossa

Kuvaus

Ihon rasvaisuutta tasapainottava Whamisa Organic Flowers/Apple Sebum Treatment on valmistettu 96 % luomuraaka-aineista. Sen sisältämät aloe maculatan ja omenan uutteet raikastavat, puhdistavat ja kirkastavat ihoa. Vähentää talintuotantoa ärsyttämättä ihoa. Kamelian ja voikukan fermentoidut uutteet auttavat pehmittämään ja tasapainottamaan ihoa sekä vähentämään tulehduksia. Raaka-aineet on fermentoitu erikoismenetelmällä, joka parantaa niiden luonnollista tehoa. Raikas tuoksu.

Sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle.

Valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia.

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi ainesosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.