Ale!

Organic Flowers Foaming Gel

25,90 12,95

Hellävarainen vaahtoava puhdistusvoide.

Varastossa

Kuvaus

Whamisa Organic Flowers Foaming Gel sisältää aloe maculata -lehtiuutetta, krysanteemista fermentoitua, suodattettua Lactobacillus-uutetta ja intianlootuksesta fermentoitua ja suodatettua Lactobacillus-uutetta, jotka suojaavat ihoa UV-säteiltä ja muilta ympäristön rasituksilta sekä ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Tämä vaahtoava geeli sopii sekä meikinpoistoon että säännölliseen puhdistukseen. Se ei vain syväpuhdista, vaan myös kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Raikas tuoksu.

pH-arvo on välillä 6,5 – 7,0.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Ihon puhdistaminen on yksi kauniin ihon perusrutiineista, mutta puhdistaminen ei yksin riitä täydelliseen ihonhoitoon. Jotta puhdistustuote putsaa iholta epäpuhtaudet, sen on oltava emäksinen. Ihon pH taas on hapan. Kasvoveden käyttö puhdistuksen jälkeen tasapainottaa ihon pH:n luonnolliselle tasolle ja näin edistää ihon hyvinvointia. Kasvovesi tehostaa myös kosteusvoiteen vaikutusta.

Valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia.

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi ainesosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.