Cleansing Water Puhdistusvesi 285ml

33,90

Huippuhyvä puhdistusvesi syväpuhdistaa kasvot jättäen ne pehmeäksi ja raikkaaksi

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Huippuhyvä puhdistusvesi syväpuhdistaa kasvot jättäen ne pehmeäksi ja raikkaaksi

Whamisa Cleansing Water Puhdistusvesi on hellävarainen ja mieto. Puhdistusvedessä on ihoa rauhoittava sekoitus fermentoituja kukkaisuutteita, kirkastavaa lakritsiuutetta ja kosteuttavaa aloe vera -uutetta. Cleansing Water on omian puhdistamaan, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa. Liuottaa kasvoilta meikin, lian ja epäpuhtaudet – kasvot jäävät ihanan raikkaiksi ja syväpuhdistetuiksi. Jättää pehmeän ja tasapainoisen lopputuloksen ilman öljyistä tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttövinkit

Käyttö aamuisin: Kaada puhdistusvettä puuvillalapulle ja sivele kasvot hellävaraisesti kauttaaltaan ylöspäin suuntautuvin vedoin. Jatka kasvovedellä ja ihotyypillesi sopivalla ihonhoitorutiinilla.

Käyttö iltaisin: Kaada puhdistusvettä puuvillalapulle ja sivele kasvot. Paina kevyesti 15-20 sekunnin ajaksi kohdissa, jotka tarvitsevat tehokkaampaa puhdistusta, esimerkiksi meikatut huulet ja silmät. Jatka kasvovedellä ja ihotyypillesi sopivalla ihonhoitorutiinilla.

Whamisa Puhdistusvesi on myös näppärä pikaista raikkautta tuomaan esimerkiksi treenin jälkeen ja myös kasvonaamioiden puhdistamiseen kasvoilta.

Ainesosat

INCI: Aloe Maculata Leaf Extract,Diglycerin*, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alcohol, Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate*, Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate*, Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate*, Lactobacillus/Aloe Maculata Leaf/Molasses Ferment Filtrate*,Sodium Hyaluronate, Betaine, Beta-Glucan, Mannitol, Levulinic Acid , Sodium Levulinate, Scutellaria Baicalensis Root Extract***, Paeonia Suffruticosa Root Extract***, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil***, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, d-Limonene, Linalol.

*Certified Organically Grown
**Natural Origin
***Naturally derived extract in Preservative function / Bergamot Oil Bergaptene Free

Pakkauskoko: 285ml

Sertifikaatit

Ecocert-sertifioitu, Vegaani, Gluteeniton, Ei testattu eläimillä, Pähkinätön