Ajankohtaista

Unna Nordic Metsäelämys-hoito vie sinut metsään — myös keskellä kaupunkia. 🌲
Istahda sammalmättäälle ja unohda huolet. Metsäelämys-kasvohoidossa ihosi tarpeet otetaan huomioon mieltä unohtamatta.
Hoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Tämän jälkeen iho kirkastetaan kuorinnalla. Ihotyypin mukainen tehohoito ja kerroksittain kasvoille sivelty hoitovesi tuntuvat pulahdukselta metsälampeen. Hoitonaamio tuo rauhoittavan ja viilentävän tunteen ansiosta mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan ja hellän hieronnan.
Astu metsään kanssani.
Tämä Unna Nordicin signaturehoito sisältää paljon tuttuja elementtejä Puron asiakkaille, hoitopaketti on, jos mahdollista, vieläkin rentouttavampi pidemmän selänhieronnan vuoksi.
Puron ovet ovat hoitojen aikana suljettuna, jotta voin taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen, keskeytymättömän hoitoajan. Purolla on toukokuusta lähtien tehty runsaasti hoitoja, ja haluankin kiittää Sinua Ihana asiakkaani luottamuksesta tällaisena poikkeuksellisena vuotena. Purolla et tapaa väkijoukkoja, paikat ovat puhtaita ja ohjaankin hoitoasiakkaat ensimmäisenä käsien pesulle saapuessanne. Hoidossa käytän suojamaskia suojatakseni sinua. Tulethan hoitoon vain terveenä ja pidät ulkomaan matkan jälkeen parin viikon tauon ennen hoitoja.

Ostoksille tullessa on viisasta tarkistaa FB- sivulta poikkeukselliset aukioloajat, voit varata myös ikioman ostosajan nettiajanvarauksesta.

Myymälän aukiolot:

TI klo 16-17

KE klo 11-12

TO klo 11-12

Lokakuun POIKKEUSAUKIOLO: TO 22.10. myymälä on suljettu syysloman vuoksi.

LOKAKUUN KAMPANJA: Kun ostat 2 Unna Nordic- tuotetta, saat kaupan päälle Säde Eye Serum- silmänympärysseerumin. ( arvo 48€)

Miksi Säde sopii kaikille? Voidemainen seerumi sisältää ihoa syväkosteuttavaa koivunmahlaa, antioksidanttista ruusunmarjaöljyä ja ihoa napakoittavaa fermentoitua granaattiomenauutetta. Nopeasti imeytyvä silmänympärysseerumi myös sitoo iholle kosteutta keramidien ja pienimolekyylisen hyaluronihapon voimin. Nämä ominaisuudet tekevät Säde-seerumista verrattoman hoivaajan kaikille ihotyypeille.

Kampanja on voimassa sekä Puron putiikilla että verkkokaupassa niin kauan kuin lahjoja riittää. Hyödynnä etu heti!

Aurinkoista lokakuuta ja tervetuloa Purolle!