Ajankohtaista

Ajankohtaista

Oi Ihana Toukokuu!

Avasin Puron upouuden VERKKOKAUPAN, jotta Sinäkin saat ihollesi kevätkirkastusta ja itsellesi pieniä hemmotteluhetkiä. Voit valita kotihoitotuotteillesi postituksen lisäksi myös  noudon Ekoputiikki Purolta. Jos valitset noudon Purolta, pakkaan Sinulle tuotteet valmiiksi ja voit maksaa tilauksesi kortilla tai  lahjakortillasi noudon yhteydessä.

Toukokuun KAMPANJA: Ostaessasi 3 Unna Nordic tuotetta, saat Sinulle sopivan hoitoveden kaupan päälle (arvo 28€)

Myös perinteinen tapa toimii, eli voit vaikkapa laittaa tekstaria numeroon 040 6871054 tuotetarpeistasi ja sovitaan ikioma noutoaika Purolta.

Vältä väkijoukkoja ja tule pieneen yhden naisen putiikkiin täydentämään ihonhoitotuotteesi tai vaikkapa kodin siivousaineita. Purolta saatavissa paljon suomalaisia ekologisia tuotteita, mm. Unna Nordic, Saaren Taika, Catteco, Tapu Tapu ja Euca.

Availen nettiajanvarausta toukokuussa, ja voit varailla oman, sinulle rauhoitetun hoitoaikasi tai ikioman ostosaikasi! Myymälän vakioaukioloajat ovat nyt tauolla, mutta seurataan tilannetta herkällä korvalla.

Ja lopuksi, LAHJAKORTTI ÄIDILLE!  Supernaiset ansaitsevat ihanaa hemmottelua ja rentoutumista sekä tehokasta hoitoa erikoisen kevään jäljiltä. Lahjakortin voi käyttää hoitoon tai tuoteostoksiin myös myöhemmin syksyllä, voimassaoloaika on 6kk! Saat lahjakortin netistä sähköpostiisi ja halutessasi voit tehdä vaikka ihan oman onnittelukortin, johon liität tuon tärkeän lahjakorttiKOODIN, jolla kortti löytyy kassalla.

Iloista Vappua!

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!