Ajankohtaista

Helmikuussa talvitaivaalle ilmestyy häikäisevä valo. Muista suojata silmäsi siristelyltä aurinkolaseilla ja aurinkosuojalla herkkä, vaalea ihosi, kun ulkoilet aurinkoisella säällä. Ihosi ei tiedä, oletko sukset jalassa hangilla vai snorklailemassa lämpimissä aalloissa, jos et halua tummia pigmenttiläiskiä, laita suoja valmiiksi jo aamulla.

Lomakausi on kiivaimmillaan etenkin koululaisperheissä, ja Purolta löydät rentouttavia hoitoja viikolle 9, jos lomailet kotiseudulla. Ssatavilla on myös paljon käteviä matkakokoja pidemmille ja lyhyemmille reissuille.

Helmikuun POIKKEUSAUKIOLOT: ke 5.2. myymälä avoinna klo 16-17. Lomailen perheeni kanssa viikolla 8 eli 18.-20.2. ei ole myymälän aukioloja.

Puron myymälän vakio-ostosajat ovat TI ja KE klo 15-17 ja TO klo 10-12. Olethan huomannut, että saat varattua nettiajanvarauksesta myös sinulle sopivan ostosajan, jos haluat tulla muuna aikana vaikkapa täydentämään kotihoitotuotteitasi. Haluan tarjota ekohoitolassani asiakkailleni mahdollisimman häiriöttömän hoidon, siksi Puron ovet ovat hoitojen aikana kiinni.

Varaa oma ostosaikasi tai rauhallinen hoitoaikasi osoitteessa www.ekoputiikkipuro.fi/varaus