Ajankohtaista

Jouluun on hetki aikaa, ja kylmempi ilmakin nipistelee jo lupaavasti poskipäitä ulkoillessa. Helpota joulustressiä hankkimalla lahjaksi ihania hemmottelulahjakortteja ja nipistä hetki aikaa itsellesikin esim. räätälöidyllä kasvohoidolla tai kuumakivihieronnalla.  Lämmityskausi tuntuu helposti kiristyksenä ja epämiellyttävänä tunteena iholla, parhaat vinkit talvi-ihon hoitoon saat ammattilaiselta Purolta. Tervetuloa tutustumaan vaihtoehtoihin!

Lahjakortit saat myymälän aukioloaikojen ulkopuolella nettisivulta tilattua joko omaan sähköpostiisi tai suoraan lahjansaajalle. Voit myös liittää LAHJAKORTTIKOODIN omaan korttiisi. Koodi on tärkeä, jotta lahja pystytään yksilöimään kassalla, ja käyttämään maksutapana.

Puron myymälän vakio-ostosajat ovat TI ja KE klo 15-17 ja TO klo 10-12. Olethan huomannut, että saat varattua nettiajanvarauksesta myös sinulle sopivan ostosajan, jos haluat tulla muuna aikana vaikkapa täydentämään kotihoitotuotteitasi. Haluan tarjota ekohoitolassani asiakkailleni mahdollisimman häiriöttömän hoidon, siksi Puron ovet ovat hoitojen aikana kiinni.

Varaa oma ostosaikasi tai rauhallinen hoitoaikasi osoitteessa www.ekoputiikkipuro.fi/varaus

Joulukuun poikkeusaukiolot: Lauantaina 14.12. ja 21.12. Ekoputiikki on avoinna klo 10-12 ja glögi odottaa kuumana sinua! Tervetuloa esimerkiksi lahjakorttiostoksille tai täydentämään kotituotteitasi.

Jouluviikolla ja pyhäpäivinä keskitytään rakkaitten seuraan ja 31.12. putiikki on myös suljettuna.

Ihanaa Joulunaikaa juuri Sinulle!